iPhone 5S Ekran Değişiminde Büyük Kampanya

iPhone 5S Ekran Değişiminde Büyük Kampanya

iPhone 5S Ekran Değişim Fiyatı iPhone 5S ekran değişim fiyatımız 180 TL’ dir. iPhone 5S ekran değişim fiyatı kampanyalı fiyatımızdır. Parçalarımızda

Samsung Galaxy Mega Ekran Değişiminde Büyük Kampanya
iPhone 5 Ekran Değişim Fiyatında Büyük Kampanya
Samsung S3 Mini Ekran Değişiminde Büyük Kampanya

iPhone 5S Ekran Değişim Fiyatı

iPhone 5S ekran değişim fiyatımız 180 TL’ dir. iPhone 5S ekran değişim fiyatı kampanyalı fiyatımızdır. Parçalarımızda orjinal ürün kullanmaktayız.

Arıza Tanımı : iPhone 5S model akıllı telefonlarda ekran kırık arızası LCD ve touch olarak 2 parçadan oluşan ekranın kırılması ile işlevini tamamen kaybetmesi, ekranın görünmemesi, dokunmatiğin çalışmaması demektir.

Çözüm Önerileri : Deneyimli teknik servisimiz tarafından önce ekran değiştirilir, daha sonra cihazın maruz kaldığı darbeden kaynaklı başka arızalarının olup olmadığına bakılır, arıza var ise size bilgi verilerek onayınız istenir.

Oluşturabileceği Riskler : Bu arızalar darbe kaynaklı olduğu için cihazın görünen ekran arızası dışında meydana gelebilecek başka sorunları olabilir.

Sektöründe 8 yıllık deneyimi, işine tutkuyla bağlı profesyonel insan kaynağı, güçlü, teknolojik, kalitesi ve güvenilirliği dünya çapında kabul gören ISO 9001-2015 belgesiyle tescillenmiş alt yapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Techsper ailesi olarak sana en iyi deneyimi için tüm gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz.

Aşağıda bulunan videomuza tıklayarak iPhone 5 ekran değişimi videomuzu izleyebilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1