General Mobile 5 Plus Sadece CepModa’ya Özel Fiyat Avantajlarıyla

General Mobile 5 Plus Sadece CepModa’ya Özel Fiyat Avantajlarıyla

Lenovo X2 Şarj Sorunu Lg L5 Kasa Sorunu Samsung Galaxy S6 Donma Sorunu General Mobile markası son günlerde GM5 Plus serisi aslında yeni c

iPhone 5S Ekran Değişiminde Büyük Kampanya
Telefona Virüs Bulaştığını Nasıl Anlarız?
Telefon Suya Düştüğünde Ne Yapmalıyız ?
  • Lenovo X2 Şarj Sorunu
  • Lg L5 Kasa Sorunu
  • Samsung Galaxy S6 Donma Sorunu

General Mobile markası son günlerde GM5 Plus serisi aslında yeni cihazlarını yayınladı. Bu cihazlardan bir tanesi olan General Mobile GM5 Plus (Dual Sim) çift hatlı akıllı telefon arayanlar için vazgeçilmezler arasında yerini aldı.
Eşsiz bir tasarım, muhteşem bir deneyimle birlikte sizleri bekliyor.
Bu yeni cihazın hem arka tarafında hem de ön tarafında 13 megapiksel kalitesinde bir kamera bulunuyor. Arka tarafında yer alan kamera çevrenizde gördüğünüz güzellikleri en net haliyle kaydetmenizi sağlarken, ön tarafta bulunan selfie kamerası da muhteşem öz çekimler yapmanıza imkan tanıyor. GM5 Plus (Dual Sim) tüm bunların yanı sıra 1,5 GHz Quad Core + 1.2 GHz Quad Core işlemci, 3 GB. RAM ve Android 6.0 (Marshmallow) ile kullanıcısıyla buluşuyor. Cihazın 5,5 inç boyutunda ki ekranı da beklentilerinizi karşılayan bir diğer husus olacaktır.
General-Mobile-5-Plus
Ekranın büyük olması genellikle şarj konusunda insanları tedirginlikte bırakmaktadır. Bu yeni cihazın sahip olduğu 3100 mAh batarya da, şarj konusunda meydana gelecek sorunları ortadan kaldıracaktır. General Mobile markasının bu cihazda en dikkat çeken noktası fiyat politikası oluyor. Cihaz sunmuş olduğu özelliklere göre oldukça düşük bir fiyat ile karşımıza çıkıyor. Çift hatlı bir cihaza ihtiyaç duyuyor, vermiş olduğunuz paranın hakkını en iyi şekilde verecek bir cihaz arıyorsanız bu cihaz sizin için doğru bir seçim olacaktır.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XxAw9Iat-EU]

Bu özellikleriyle öne çıkan General Mobile 5 Plus’ı Büyükçekmece’de en ucuz nereden bulabilirim ya da Beylikdüzün’de en uygun General Mobile 5 Plus’ı nereden bulurum diye düşünmeyin. Uygun fiyat avantajıyla General Mobile 5 Plus Büyükçekmece Cepmoda ve Beylikdüzü Cepmoda Mağazalarımızda satışa sunulmuştur.

General Mobile 5 Plus sınırlı stoklarla sadece 998 TL

Ayrıca General Mobile 5 Plus telefonunuza ait tüm aksesuar ihtiyaçlarını, General Mobile 5 Plus ekran koruyucu ve General Mobile 5 Plus kılıf ihtiyaçlarınızı geniş ürün yelpazesiyle Büyükçekmece Cepmoda ve Beylikdüzü Cepmoda Mağazalarımızdan en uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Samsung Galaxy Serisi, Apple, HTC, Sony, LG model akıllı telefonları da en uygun fiyatlarla Büyükçekmece Cepmoda ve Beylikdüzü Cepmoda Mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.

Bize sormadan akıllı telefon almayın…

*Fiyatlarımız 7.05.2016 tarihine kadar geçerlidir.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0