iPhone 5 Ekran Değişim Fiyatında Büyük Kampanya

iPhone 5 Ekran Değişim Fiyatında Büyük Kampanya

iPhone 5 Ekran Değişim Fiyatı iPhone 5 ekran değişim fiyatımız 180 TL’ dir. iPhone 5 ekran değişim fiyatı kampanyalı fiyatımızdır. Parçalarımızda orj

5 Adımda Cep Telefonunuzun Pil Ömrünü Uzatma
Telefona Virüs Bulaştığını Nasıl Anlarız?
Samsung S3 Mini Ekran Değişiminde Büyük Kampanya

iPhone 5 Ekran Değişim Fiyatı

iPhone 5 ekran değişim fiyatımız 180 TL’ dir. iPhone 5 ekran değişim fiyatı kampanyalı fiyatımızdır. Parçalarımızda orjinal ürün kullanmaktayız.

Arıza Tanımı : iPhone 5 model akıllı telefonlarda ekran kırık arızası LCD ve touch olarak 2 parçadan oluşan ekranın kırılması ile işlevini tamamen kaybetmesi, ekranın görünmemesi, dokunmatiğin çalışmaması demektir.

Çözüm Önerileri : Deneyimli teknik servisimiz tarafından önce ekran değiştirilir, daha sonra cihazın maruz kaldığı darbeden kaynaklı başka arızalarının olup olmadığına bakılır, arıza var ise size bilgi verilerek onayınız istenir.

Oluşturabileceği Riskler : Bu arızalar darbe kaynaklı olduğu için cihazın görünen ekran arızası dışında meydana gelebilecek başka sorunları olabilir.

Sektöründe 8 yıllık deneyimi, işine tutkuyla bağlı profesyonel insan kaynağı, güçlü, teknolojik, kalitesi ve güvenilirliği dünya çapında kabul gören ISO 9001-2015 belgesiyle tescillenmiş alt yapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Techsper ailesi olarak sana en iyi deneyimi için tüm gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz.

Aşağıda bulunan videomuza tıklayarak iPhone 5 ekran değişimi videomuzu izleyebilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0